FOUNDER BLG Posted Thursday at 09:01 AM FOUNDER Share Posted Thursday at 09:01 AM Salutare comunitate CSX16, Pentru că mulți dintre voi dețineți servere sau vreți să vă deschideți propriul proiect, am decis să partajez un Egg Pterodactyl complet funcțional și testat de mine. Acest fișier vă permite să rulați serverul fără bătăi de cap, având toate dependințele incluse. 📋 Detalii Tehnice Compatibilitate: Pterodactyl Panel v1.x+ Sistem de Operare: Ubuntu/Debian (Docker) Versiune: Stabilă - Ianuarie 2026 🚀 Instrucțiuni de Instalare Descărcați fișierul .json atașat mai jos. Intrați în panoul vostru de Administrare Pterodactyl -> Nests. Alegeți Nest-ul dorit (ex: Counter-Strike) și apăsați pe Import Egg. Urcați fișierul descărcat și apăsați Import. Creați un server nou folosind acest Egg și bucurați-vă de performanță! egg-counter-strike1-6--re-h-l-d-s (2).json 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts